ODONTOLOGIE

Tratamente de la primele
semne ale problemei

Odontologia este specialitatea stomatologică care tratează leziunile carioase și cele necarioase (fracturi, distrofii, leziuni de uzură dentară).
În mod frecvent, dinții sunt distruși de carii. Cu toții am învățat de mici cum acestea penetrează structura dintelui și duc la modificări anatomice la suprafața lui.

Modelarea suprafețelor dinților este importantă, atât din punct de vedere funcțional cât și estetic. Dacă nu se realizează reconstituirea anatomică a dinților, apar deficiențe în ocluzia și masticația pacientului ceea ce poate duce la o digestie.
Reconstituirile dentare pot fi directe (obturațiile) sau indirecte (incrustațiile - inlay/onlay/overlay).

Procedurile de restaurare odontologică pe care le utilizăm

・ Obturații fizionomice
・ Incrustații Inlay / Onlay / Overlay
・ Fațetări directe
Cu cât leziunea dintelui este descoperită mai devreme, cu atât cresc șansele ca dintele să rămână cât mai aproape de forma inițială, fără intervenții de odontologie majore. Nu degeaba se recomandă controalele periodice pentru depistarea schimbărilor, prevenirea și tratarea cariilor în faza incipientă.

de ce la noi?

„Modelarea unui dinte frontal este teza de doctorat a fiecărui stomatolog”.
Reușita intervenției se reflectă în obturarea dinților frontali și aceasta poate fi considerată o carte de vizită pentru noi. Acest proces trebuie realizat în așa fel încât să nu se observe faptul că pacientul este posesorul unei obturații pe dintele respectiv. De aceea, în cadrul intervenției de odontologie folosim materiale de reconstituire de ultimă generație, cu o rezistență crescută în timp.
Rezultatul nu întârzie să apară: prin folosirea acestor materiale și datorită tehnicii pe care o utilizăm, estetica dintelui, în urma intervenției, rămâne identică cu cea a dintelui natural.
Trebuie menționat faptul că în rezultatele pe care le avem, o contribuție majoră o au și cursurile de perfecționare a tehnicilor de realizare a obturațiilor, la care echipa noastră participă constant.

fă-ți o programare

Lasă-ne un mesaj și te vom contacta
în cel mai scurt timp.